Cytat:
|
Nawiedzony Jacek, ujawnił dzisiaj Zdzisława Kapkę w roli szefa skautów. To pierwsza nominacja pana Prezesa. Ponadto Maciej Żurawski awansował na skauta.
|
To było wiadome już wcześniej.
Cytat:
|
Wszyscy zagraniczni i dobrze zarabiający polscy piłkarze, są nie mile widziani w Wiśle
|
Nie naciągajmy tego nie było powiedziane. Racjonalnie podchodząc do sytuacji możemy śmiało stwierdzić że na piłkarzy z Legii czy Lecha nas nie stać i to samo mówił Valckx. Nic nowego tu nie odkryto.
Cytat:
|
Dlatego Jacek z(n)arząd Wisły, stawiał będzie na 7 piłkarzy z obecnego składu
|
Przykro mi to mówić ale jakoś płakać za tymi piłkarzami niestety nie będę. Nawet za Maorem jeśli przyszłaby dobra oferta bo jest to piłkarz którego głowa jest nie do rozszyfrowania.
Bednarza ocenię za ruchy transferowe nie za to co wygaduje, sam dzisiaj oświadczył że jest tym który ściąga na siebie uwagę opinii publicznej a decyzje są podejmowane są w poszumieniu z Pichem ? oraz Smalcerzem.
Liczę że uda się Bednarzowi ściągnąć takich piłkarzy jak Pazdan, Głowacki czy Brożek. Nie wiem jaki jest status Makuszewskiego czy Maka. Do tego zastanawia mnie to czy Bednarz jest wstanie zakontraktować kogoś lepszego niż np taki Nunez w którym mimo wszystko widzę ciągle niewykorzystany w pełni potencjał. Jeśli nie, to po co z niego rezygnować ? Martwi mnie to że Bednarz wspomina coś o powolnym działaniu.