Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2012, 21:50
Drozd napisał(a):Wyświetl post

Straciłem nadzieję.

Wiesz ile razy musieli by dostarczać lewe zwolnienia żeby budżet był do tyłu 12 000? A 12 000 to tylko premia jednego z bandy.

Sprawdzałeś ile zwolnień dostarczanych przez posłów PO to ściema? Bo Kaczynski jako premier po tygodniu od zaprzysiężenia 12000 premii ministrom nie przyznawał. Zaznaczam PREMII nie pensji. A dzięki Tobie i tobie podobnym cudak już drugą kadencję sobie takie przyznaje. Takich to Polakom pier*onych złodziei wybrały lemingi. A teraz ich jeszcze tłumaczą.

Jak to nie. Przecież wciskasz ciemnotę, że wszyscy kradną. To nie tłumaczenie? Cudak kradnie ale co z tego skoro wszyscy kradną. To takie debilne tłumaczenie leminga. Powiedz takiemu, że wszyscy srają pod poduszkę to tez sobie nawali.
"Pier*oleni złodzieje" są od prawa do lewa ,czego dałem ci przykład i nie zależnie czy da sie zajeb*ć z tego El Dorado z siedzibą na Wiejskiej 300 zł , czy przynać 12000zł premii , czy setki tysiecy jak np. kontrakt tego co zarządzał budową Stadionu Narodowego. Pod koniec tamtej kadencji głośna była też sprawa ,że Marszałek Sejmu(Komorowski) i wszyscy vice-marszałkowie(z PISu, SLD i PSL) przyznali sobie nagrody , o ile sie nie myle coś w okolicach 20 tyś złotych . Takich kwiatków zapewne było sporo . Drugi aspekt to sposób finansowania partii politycznych czyli dziesiatki milionów złotych idące na poszczególne partie . Żadna partia sie z tych pieniedzy nie rozlicza w sposob szczegolowy a jak można sie domyślać kasa idzie na zatrudnianie swoich kumpli czy rodzin w biurach poselskich , na zamawianie ekspertyz ,ktore zapewne robia powiązane z daną partia firmy tak żeby mogły zarobić . Wiem ,że ci trudno w to uwierzyć ,bo twój "Rejtan za 300zł" cała swoja kariere polityczną buduje na hasłach walki z "układem" ,sitwą i korupcją ale jak to w takich przypadkach bywa ,najciemniej pod latarnia