Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2012, 20:46
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Wszedł Drozd ze swoim 80 IQ i pozamiatał temat

Widzisz kolego nie IQ jest ważne a tzw. życiowa mądrość. Ktoś takową dysponujący błyskawicznie wyczuje kiedy pitolone są farmazony. Nawet jak za bardzo nie wie o co chodzi. Wiem że to się wydaje niedorzeczne ale tak drogi emj10 jest.

Co dopiero kiedy mądry choćby pobieżnie zna materię. Wtedy cel pitolenia choćby najbardziej skrywany, staje się wyraźny jak ptasia kupa na czarnej marynarce.

AS82 napisał(a):Wyświetl post

Przypomnij sobie sytuacje ,jak PIS dwukrotnie wychodził ostentacyjnie z sali obrad Sejmu .Nieobecność posła w trakcie głosowania to strata 300zł diety poselskiej. PISowcy( na czele z Jarosławem Kaczyńskim, Zbigniewem Ziobrą, Markiem Kuchcińskim, Pawłem Kowalem i Wojciechem Jasińskim) zapomnieli ,że wyszli z obrad dobrowolnie i po 2 miesiacach zaczeli pisać usprawiedliwienia do Marszałka Sejmu ,że nie mogli uczestniczyć w głosowaniu bo byli chorzy , pełnili inne obowiązki albo byli w rozjazdach Ludzie którzy nie powstrzymują się od wyłudzenia (czyt. zajeban*a) 300zł ,myślisz że mieli by jakieś opory nie przyznać sobie pensji w wysokości 12000zł ? Doili kiedyś i doiliby teraz budżet jak to robi PO , bo cała tkw. klasa polityczna to pier*leni złodzieje.
Straciłem nadzieję.

Wiesz ile razy musieli by dostarczać lewe zwolnienia żeby budżet był do tyłu 12 000? A 12 000 to tylko premia jednego z bandy.

Sprawdzałeś ile zwolnień dostarczanych przez posłów PO to ściema? Bo Kaczynski jako premier po tygodniu od zaprzysiężenia 12000 premii ministrom nie przyznawał. Zaznaczam PREMII nie pensji. A dzięki Tobie i tobie podobnym cudak już drugą kadencję sobie takie przyznaje. Takich to Polakom pier*onych złodziei wybrały lemingi. A teraz ich jeszcze tłumaczą.

AS82 napisał(a):Wyświetl post
przeczytaj sobie ostatnie zdanie i nie pisz ,że kogoś tłumacze..
Jak to nie. Przecież wciskasz ciemnotę, że wszyscy kradną. To nie tłumaczenie? Cudak kradnie ale co z tego skoro wszyscy kradną. To takie debilne tłumaczenie leminga. Powiedz takiemu, że wszyscy srają pod poduszkę to tez sobie nawali.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 27.04.2012 o godz. 21:00.
Hej Nasz TS !!