Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2012, 23:02
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, jedna z najlepszych komunikacji miejskich w Europie, a i tak znajdą sie tacy, co będą narzekać na spóźnienia, tłum, smród itd. Bo oczywiscie w Niemczech w tramwaju czy autobusie wszyscy wypachniali, ubrani w smokingi, nie?
Proszę cię chłopie, nie mów mi o jakiś Ipodach ,piwach czy papierosach, bo to jest przypadek 1 na 100.
TYmczasem bezrobocie w Polsce u młodych osób wynosi ponad 25%, a reszta to sa prace za psie pieniądze.Nie wierzysz, wejdz sobie na gumtree.Znajdziesz sobie prace za 6.50 brutto z legitymacją studencką, albo w callcentrer gdy komuś wcisniesz złodziejską umowę banku.
Ja osobiscie SRAM na nową komunikację- ona ma być dla mas , jako alternatywa dla aut i dobro publiczne w XXI wieku, a nie .......onym luksusem-dlatego np coraz większa ilośc miast wprowadza ją darmową.Na .... nam ciekłokrystaliczne kasowniki, lcd z trasą, nadajniki gps, klimatyzacja, itp.Bez większości z tych rzeczy da się objesc kosztem cen..Ludzi których nie stać i tak będa jeździć i nie płacić.Kontrolerzy będa wzywac psy?Trudno.Ciężko mi to napisać, ale często psy sa bardziej życiowe niż kanarzy.

Jak zwykle najbardziej cfani są Ci, którym się wiedzie- gorzej, jak gdy się pracuje na umowie śmieciowej,a tych osób jest coraz więcej.Cóż, dopóki ktoś głodu nie doznał, będzie .......ił 3 po 3.
To tak jak z podnoszeniem emerytur, czy leczeniem objawowym a nie przyczynowym.Lepiej podwyższyć wiek emerytarny lub wpieralać środki przeciwbólowe.
No ale nic.Róbmy dzeci,może będzie lepiej.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 25.04.2012 o godz. 23:11.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując