Wyświetl pojedynczy post
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2012, 19:01
SV_ napisał(a):Wyświetl post
Nie mowmy o ulgowych bo za gimbusy i studencikow i tak placa rodzice.

3.20 za zajebane do pelna, smierdzace, nie umyte, spóźnione tramwaje i wiecznie stojace w korkach autobusy.

100 zl za karte na jazde w takich warunkach to jest wstyd a nie to ze nie skasuje biletu.

Mistrzu, nie wiem skad wiesz za kogo płacą rodzice a za kogo nie. Większość przyjezdnych, którzy studiują w Krakowie sami zarabiają na swoje utrzymanie itd, więc nie ....... o 'studencikach' za których płacą rodzice. Powiedz mi, ile razy spotkałeś jebiącego i obsranego żula w tramwaju/autobusie? Ja jeżdżę linią 5 codziennie po 4 razy na prawie całej długości, i ostatni raz spotkałem takiego delikwenta w listopadzie...

Co do spóźnień tramwajów: owszem, dzisiaj był godzinny blackout na Mogilskim, Grzegorzeckim i Małym Płaszowie. Jeździły tylko autobusy. Korek tramwajów albo autobusów rzadko się zdarza. Ale powiedz mi, jak przesiądziesz się królewiczu do swojego bolidu na 4 kółkach i w nim cos się zespuje to co, dzwonisz po taxi i bulisz 30zł za drogę do pracy, czy wsiadasz pokornie w MPK i jazda? Jak wybierasz taksówkę to nie oceniaj innych kto za kogo płaci i kto jeździ komunikacją miejską... Jak wracasz z imprezy to taxi czy wsiadasz w nocnego?

Śmieszą mnie najbardziej ci 'młodzi, wyksztalceni, wyborcy peło' którzy wsiadają w A6 czy innego pożeracza paliwa i jadą do pracy godzinę stojąc w korku, zamiast wsiąść w tramwaj i być tam po 30 minutach... Oczywiście potem objeżdżając 10 minut uliczki wokół pracy żeby znależć miejsce do zaparkowania...
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując