robol napisał(a):

|
Niesamowite jest, że na każdym forum znajdzie się taki burak, który podnosi sobie morale bo pojechał kogoś na forum odpisując mu na posta....Gdybyś nie zauważył przedstawiłem się, że nie jestem z Krakowa, więc raczej często na tą stronę nie wchodzę, ba wczoraj odwiedziłem ją po raz pierwszy i chyba forum/dział o biletach jest o tego typu pytań.
|
1. Wyrażaj sie - buraki to mozesz w polu sobie sadzic...
2. Zadnych morali nie musze sobie podnosic, szczegolnie na jakies osobie z forum.
3. No wlasnie, wiec skoro nie wchodzisz tu, to tym bardziej mogles zagladnac na strone oficjalna. Logiczna rzecza jest ze tam takie informacje beda. aNouc dal Ci linka, po ktorego i tak na strone musial wchodzic. I rzecz wiadoma juz od ponad roku jest, ze od sezonu 2011/2012 Karta Kibica jest obowiazkowa na wszystkich meczach ekstraklasy.
4. Oczywiscie ze jak sama nazwa wskazuje ten dzial jest od tego, ale Twoim obowiazkiem tez jest a.)troche pomsylec b.) przeczytać regulamin, jesli nie wiesz jakie sa zasady forów - zazwyczaj wyglada to tego ze zanim zadasz pytanie, to powienes sprawdzić czy nie ma na nie odpowiedzi - bo jesli o to chodz,i to chyba 100 razy juz na to odpowiadano w tym temacie. Rowniez ten temat jest do tego, aby odpowiadac na pytania, na ktore trudno znalesc odpowiedzi.
5. Jak robol to przeczyta, to niech jakis moderator to wykasuje, po co znow zasmiecac tym temat.