Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2012, 22:00
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
A co Wy myślicie, że po wy.......eniu z Wisły to topowe kluby się zgłoszą?
Podobnie było z Danem, trafił na zadupie, z którego zrobił klub, zobaczymy co zrobi Maaskant.
Choć trochę to dziwne, 3 liga? może tymczasowo.
Niezależnie od tego czy bylaby to III liga czy MSL dla mnie to jest po prostu nie poważne. MSL to dla mnie robienie sobie jaj z tak pięknego sportu jakim jest piłka nożna. Tam chodzi o to aby robić show, a nie grać w piłkę. Często ważne jest aby mieć na-żelowanego przystojnego goscia na boisku niż dobrego piłkarza.
Weszło nazywało Maaskanta showmanem jeśli on tam rzeczywisice poszedł trzeba przyznać im racje a sam Robert będzie czuł się jak ryba w wodzie, tylko czy my tu mówimy jeszcze o piłce nożnej ? Nie dawno sam Robert przechwalał się że nie został trenerem dla kasy tylko dlatego że kocha wygrywać i kocha ten sport, wspominał coś o tym że mógł przejąć firmę po ojcu i zbić fortunę a nie zrobił tego bo pieniądze nie mają dla niego nadrzędnej wartości.

Szanowałem tego goscia za to że odbudował rozpi*** drużynę zdobył mistrzostwo i obrał dobry kurs na LM. Po dzisiejszym meczu Chelsea uważam że ten kurs mógłby być jeszcze lepszy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.04.2012 o godz. 22:06.
Odpowiedz cytując