Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2012, 20:44
wislacki napisał(a):Wyświetl post
No rzeczywiście 'HA HA HA' boki zrywać! Żebyś ku.rwa wiedział ile daje taki oczojebny plakat na mieście!
Wiesz ile ludzi nawet nie ma pojęcia, że za tydzień mamy Wielkie Derby Krakowa? Skąd według Ciebie jeden z drugim ma się dowiedzieć? Samymi fanatykami, stadionu nie zapełnisz
Stara śpiewka, bo pieprzeniem na forum nic nie załatwimy. Jako ciekawostkę podałem jak wyglądają plakaty na tak ważny mecz, choć SKWK już dawno apelowała by reklamy choć w małym ułamku oddawały klimat meczu, jak widać klub ma inną koncepcję.

Mój błąd w takim razie. Motyw również mi się podoba, ale na stronie głównej, a nie na plakacie reklamującym mecz.

Z mojej strony EOT
No ile? Mój post wyżej skwitował to dosadnie.

P.s Tak jeszcze nawiązując do twojej teorii...Jeśli ludzie nie wiedzą, że są derby(o których mówi się non-stop w mediach, wśród znajomych etc etc.) to chyba można logicznie i łatwo wywnioskować, że problem jednak leży gdzieś indziej niż w plakatach.

Mam takie zadanie dla ciebie: Podejdź pod pierwszy lepszy słup, albo włącz telewizje poczekaj na reklamy i jak zobaczysz najbardziej "oczojebny" plakat to leć i skonsumuj to co przedstawia owa reklama Ja myśle, że ludzie mają takie hobby, szukają tego co najbardziej oczojebne, a potem realizują w nagrodę, że "marketing" miał dobry pomysł

P.s2 W dziale promocji faktycznie pracują mariany, (albo nie mają kasy) ale tutaj wypowiedzi są na nie wiele ciekawszym poziomie...
Ostatnio edytowane przez palikot : 23.04.2012 o godz. 20:52.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując