Wyświetl pojedynczy post
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2012, 20:43
archi33 napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem w stanie Ci powiedziec o nazwiskach ,bo ta relacja byla live ponad 2 lata temu.Rozmowa toczyla sie zupelnie na inny temat,gdy dostali wiadomosc o katastrofie,ale byl problem z ustaleniem listy.Dlatego ze nazwiska zmienialy sie jak w kalejdoskopie,o czym mowili niektorzy poslowie ze mieli leciec tym lotem stwierdzam iz delegacja byla szykowana na szybkiego.
A nie przyszło Ci do głowy, że gdy na liście jest 100 osób, to zawsze ktoś z niej wypadnie na dzień przed lotem. Jarek, który musiał zostać przy matce na przykład, ktoś inny oddał swoje miejsce komuś, kto bardzo chciał polecieć. Takie rzeczy dzieją się zawsze przy tego typu wyjazdach.
Cytat:
Elektorat pis to w wiekszosci starsi ludzie nawolywani z ambony.Zrobisz teraz zbiorke na biednego Rydzyka?
Masz jakieś statystyki na poparcie tezy, że większość (>50%) zwolenników PiSu to ludzie starsi (rozumiem że gdzieś od wieku emerytalnego starość liczymy)?

Drozd, daj se spokój z tym obrazem. Co to w ogóle jest?! Ja w swojej galerii też bym czegoś takiego nie wywiesił, może jakby mi coś ekstra pod stołem dopłacili
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując