Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2012, 20:32
palikot napisał(a):Wyświetl post
widziałem fajny plakat na słupie obok przystanku tramwajowego... chyba wybiorę się z tego powodu na mecz...

skończcie .......ić !!!!!!!!
No rzeczywiście 'HA HA HA' boki zrywać! Żebyś ku.rwa wiedział ile daje taki oczojebny plakat na mieście!
Wiesz ile ludzi nawet nie ma pojęcia, że za tydzień mamy Wielkie Derby Krakowa? Skąd według Ciebie jeden z drugim ma się dowiedzieć? Samymi fanatykami, stadionu nie zapełnisz
Stara śpiewka, bo pieprzeniem na forum nic nie załatwimy. Jako ciekawostkę podałem jak wyglądają plakaty na tak ważny mecz, choć SKWK już dawno apelowała by reklamy choć w małym ułamku oddawały klimat meczu, jak widać klub ma inną koncepcję.

Bąku1983 napisał(a):Wyświetl post
akurat to motyw z drzwi do katedry na Wawelu (http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Krak%C3%B3w_-_Drzwi_do_Katedry_na_Wawelu_01.JPG ), wg mnie pomysł trafiony. Mogłoby być tylko tego trochę więcej na mieście. Poza tym dziwi mnie, że kogokolwiek trzeba na taki mecz zapraszać.
Mój błąd w takim razie. Motyw również mi się podoba, ale na stronie głównej, a nie na plakacie reklamującym mecz.

Z mojej strony EOT
Powód: TSW
Ostatnio edytowane przez wislacki : 23.04.2012 o godz. 20:33.
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując