Wyświetl pojedynczy post
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2012, 19:53
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Pisz proszę tak żeby można było coś z tego zrozumieć. Dobrze by było żebyś trzymał się tematu a nie wymyślał, kiedy nie masz argumentów. Pytałem które nazwiska na liście pasażerów były niepewne? I skąd twierdzenie , że delegacja była planowana na szybkiego?

ps. Spieprzaj dziadu to w tamtej sytuacji wysoce kulturalny zwrot. Zapomniałeś jeszcze o małpie w czerwonym .
Nie jestem w stanie Ci powiedziec o nazwiskach ,bo ta relacja byla live ponad 2 lata temu.Rozmowa toczyla sie zupelnie na inny temat,gdy dostali wiadomosc o katastrofie,ale byl problem z ustaleniem listy.Dlatego ze nazwiska zmienialy sie jak w kalejdoskopie,o czym mowili niektorzy poslowie ze mieli leciec tym lotem stwierdzam iz delegacja byla szykowana na szybkiego.wszak data 10.04 jest zwiazana z Katyniem od dawna,wiec nie rozumiem dlaczego sklad delegacji wyatujacej nie byl wiadomy od dawna i dlaczego ten lot nie zostal nalezycie zabezpieczony.jestem caly czas w temacie o ktorym piszesz,typu emerytury i inne,to ja nie dostaje kontrargumentow na zadane pytania z kosciolem w polityce,dj rydzykiem.Dlaczego nie zostal pociagniet do odpowiedzialnosci za obrazenie1 damy/Co pis bal sie ze nie bedzi epropagowania parti w kosciele,radiu tv trwam?Elektorat pis to w wiekszosci starsi ludzie nawolywani z ambony.Zrobisz teraz zbiorke na biednego Rydzyka?
Odpowiedz cytując