BBudowniczy napisał(a):

Złociutki, to nie Kaczor i Macierewicz dzielą ten kraj na dwie połowy. To tacy ludzie jak Ty mający w d... wszystko, w tym wyjasnienie najwiekszej katastrofy w Polsce po 2 wojnie światowej, kwestie emerytur i finansów państwa, powszechnego dojenia państwa i każdego z nas, wyzywający każdego myslącego inaczej od zawistników, kurdupli, moherów, pisiorów, sprawiają że ta druga połowa ma już dość tego dziadostwa i zakłamania. Popatrz na swoje i cfa wypowiedzi. Są na poziomie przedszkola, nie macie żadnego argumentu, poza bełkotaniem o kurduplu, nienawiści, kaczkinie, antonim agencie ruskim, "londowaniu" (!), kałosie ( ). Wiecie tyle o polityce co wam w głowy wbiją słuszne media, full emocji i agresji, zero zrozumienia.
|
Jesteś w błędzie bardzo bym chciał poznać przyczyny tej katastrofy, kwestie emerytur pewnie, że mnie obchodzą i nie rozumiem jaki wpływ ma na nie wywrzeć podniesienie wieku emerytalnego. Ta reforma powinna być znacznie głębsza, powinni zrobić też coś żeby przedsiębiorcy chcieli zatrudniać. Ale PiS też doił państwo, wszyscy którzy rządzili do tej pory to robili. W ogóle kiedy przeglądam media chce czasami zapaść się pod ziemię, żeby tego nie oglądać, czuje zmęczenie tematem. Ale chciałbym znać prawdziwe autentyczne powodu tragedii smoleńskiej, tak samo jak śmierci Sikorskiego i wiele innych niewyjaśnionych kwestii. I proszę Cię nie zaliczaj mnie do fanklubu Donka, czy innego Janusza.
A i zapomniałem napisać mieszkam w mieście poniżej 50 tysięcy mieszkańców.