Wyświetl pojedynczy post
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2012, 15:42
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A co ma o rzeczy lista pasażerów? Kiedy będzie 70 rocznica było wiadomo 10 lat temu. Macierewicz zbiera tylko dowody na potwierdzenie faktów które tam miały miejsce i obalenie kłamstw którymi sprzedawczyki karmią bezwolne lemingi. Oczywiście leming ma tyle rozumu co pies Pawłowa. Wystarczy zadzwonić (powiedzieć "Macierewicz" ), a ślini się (ujada) choć miska pusta(nie ma żadnych argumentów). Więc lepiej nie wspominaj o wypranym mózgu bo sprawiasz takie wrażenie jak Tusk kiedy wyzywał Kaczyńskiego od zdrajców.

ps. Które pozycje na liście pasażerów były niepewne? Bardzo jestem ciekawy.
ja o katastrofie dowiedzialem sie natychmiast,bo mialem wlaczone na zywo tvn 24 wtedy.Gosciem na zywo wtedy u Tadli byl Olejniczak.Nie bylo wiadomo kto dokladnie lecial wtedy,dopiero po kilku godzinach udalo sie ustalic ostateczna liste pasazerow feralnego lotu.Dla Ciebie kazdy tko ma inne zdanie niz zamach jest bezmozgowym lemingiem.Ja spokojnie poczekam do wyjasnienia sprawy,aby moc wydac sad.jarek z macierewiczem juz wydali sad i leca na ruskich z szabelkami,tylko szkoda iz nie oni sami,ale nasi zolnierze gdzie gineli po Irakach,Afganistanach.Przypominasz sobie jak jarek wyrzucil z pisu najblizszych wspolpracownikow brata?przypominasz sobie slowa dj rydzyka o pewnyej czarownicy?idz zaspiewaj rote,bo to pewnie Twoja domena od x lat.
Odpowiedz cytując