Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2012, 15:04
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A co ma o rzeczy lista pasażerów? Kiedy będzie 70 rocznica było wiadomo 10 lat temu. Macierewicz zbiera tylko dowody na potwierdzenie faktów które tam miały miejsce i obalenie kłamstw którymi sprzedawczyki karmią bezwolne lemingi. Oczywiście leming ma tyle rozumu co pies Pawłowa. Wystarczy zadzwonić (powiedzieć "Macierewicz" ), a ślini się (ujada) choć miska pusta(nie ma żadnych argumentów). Więc lepiej nie wspominaj o wypranym mózgu bo sprawiasz takie wrażenie jak Tusk kiedy wyzywał Kaczyńskiego od zdrajców.

ps. Które pozycje na liście pasażerów były niepewne? Bardzo jestem ciekawy.
Tylko dlaczego kurfa ten Macierewicz teraz robi tyle "kałosu" mógłby siedzieć cicho i prowadzić swoje dochodzenie. A tak dzieli tylko ten kraj na dwie połowy, jedna skacze drugiej do gardła i sie chujowo wszyscy czują, bynajmniej Ci którzy się tak w to nie angażują. Swoją drogą bardzo żałuję, że mamy tak słabych polityków, nie ma w ogóle opcji do wyboru. Jedni się od drugich nie różnią niczym, nie widzicie tego ?
Jakoś patrząc na to wszystko nie mam żalu do siebie, że nie poszedłem ostatnio na wybory, a wcześniej nie głosowałem na POPiSówę.
Odpowiedz cytując