Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2012, 12:23
fqqs napisał(a):Wyświetl post
Pablo84... za dużo tutaj musielibyśmy mieć szczescia (ktorego w tym sezonie i tak mielismy juz mnostwo). to sie nie uda. nie bedzie pucharów.

tracimy 5 punktow ale do konca sezonu 3 kolejki...

ciezko mi wierzyc ze Amica raz zremisuje (i to akurat z poloinia) a raz przegra.
pecha, też mieliśmy już wystarczającą ilość...

licoo napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że dziennikarze angielscy bardziej zdają sobie sprawę z tego jak ważny jest to mecz dla Krakowa, niż niektórzy kibice w Krakowie, a tym bardziej w Polsce. Stadion powinien być pełny, a niestety zapowaida się że taki nie będzie. Szkoda że jakoś media też się tym nie interesują, a sam klub też trochę zawinił. Widzieliśce te plakaty na mieście? Co one przedstawiają? Jakąś bramę czy co? Zamiast dać oczojeb*y plakat z herbami obu klubów, albo widok stadionu, coś co przykuje uwagę, to oni dają nie wiadomo co, ehh, szkoda pisać.
1. Całkowita prawda, my się za to(nasze media) strasznie ekscytują jak Mesi z Ronaldo biegają po boisku. Dobrze, że się jeszcze tak bardzo z nimi nie utożsamiają, pisząc np. "nasi" "tamci", bo takie teksty słychać gdzie nie gdzie, jak się ludzi słucha

2. No nie wiem... bilety się dobrze sprzedają, a do meczu jeszcze tydzień i 5 godzin
Ostatnio edytowane przez palikot : 23.04.2012 o godz. 12:35.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰