fqqs napisał(a):

Pablo84... za dużo tutaj musielibyśmy mieć szczescia (ktorego w tym sezonie i tak mielismy juz mnostwo). to sie nie uda. nie bedzie pucharów.
tracimy 5 punktow ale do konca sezonu 3 kolejki...
ciezko mi wierzyc ze Amica raz zremisuje (i to akurat z poloinia) a raz przegra.
|
pecha, też mieliśmy już wystarczającą ilość...
licoo napisał(a):

|
Wydaje mi się, że dziennikarze angielscy bardziej zdają sobie sprawę z tego jak ważny jest to mecz dla Krakowa, niż niektórzy kibice w Krakowie, a tym bardziej w Polsce. Stadion powinien być pełny, a niestety zapowaida się że taki nie będzie. Szkoda że jakoś media też się tym nie interesują, a sam klub też trochę zawinił. Widzieliśce te plakaty na mieście? Co one przedstawiają? Jakąś bramę czy co? Zamiast dać oczojeb*y plakat z herbami obu klubów, albo widok stadionu, coś co przykuje uwagę, to oni dają nie wiadomo co, ehh, szkoda pisać.
|
1. Całkowita prawda, my się za to(nasze media) strasznie ekscytują jak Mesi z Ronaldo biegają po boisku. Dobrze, że się jeszcze tak bardzo z nimi nie utożsamiają, pisząc np. "nasi" "tamci", bo takie teksty słychać gdzie nie gdzie, jak się ludzi słucha
2. No nie wiem... bilety się dobrze sprzedają, a do meczu jeszcze tydzień i 5 godzin