Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2012, 11:09
Jedna dobra informacja jest już przed Derbami. Nie zagra Lamey. Niestety jak to w życiu bywa, bilans zysków i strat wynosi zero, bo pewnie trzeba będzie wystawić Jaliensa na stoperze, żeby dać mu kolejną wejściówkę (jak w sobotę - Probierz na chwilę wpuścił go i od razu kilka tysięcy euro trzeba zapłacić, zamiast wpuścić Kamińskiego, czy Małeckiego). Powinni od początku zagrać Sobolewski z Małeckim, bo oni wiedzą co to jest za mecz. Na jesieni wiadomo kto grał i wiadomo jaki był wynik (ci, którzy przyczynili się do tego, że Wisła stała się pośmiewiskiem jak kiedyś Pogoń z dwudziestoma Brazylijczykami). Zagrać od pierwszej minuty atak na całego, zepchnąć ich do defensywy i nastukać kilka bramek. To jest najważniejszy mecz sezonu. Różne wynalazki z zagranicy mają szanse w tych Derbach trochę zrehabilitować się za najgorszy sezon w erze Cupiała, za najgorszą jakość drużyny od wielu lat, za wiele hańbiących spotkań, za odpuszczenie jesiennych Derbów, za lekceważenie Wisły w wielu aspektach (np. za nastawienie ,,jestem tu gwiazdą i możecie mi Polaczki naskoczyć, bo grałem w takich zespołach o których wy moglibyście tylko marzyć w snach").
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 23.04.2012 o godz. 11:17.