Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2012, 18:29
felipe napisał(a):Wyświetl post

Z tymi deklaracjami to zawsze miałem olbrzymi ubaw, ale niestety kolega Jedrek to nie jest odosobniony przypadek... Tak w tym momencie pamiętam jeszcze dwóch tego typu "honorowych" delikwentów. Śmieszni są, takie chłopki - roztropki bezjajowe, ale cóż zrobić.
Kolegą z tobą ciećwierzu nigdy nie byliśmy, jakoś nie przypominam sobie... Powtarzałem ci to już raz powtórzę po raz ostatni masz do mnie jakiś problem, przejdźmy na priv chłopcze.

Nie czuję w ogóle takiej potrzeby. Wystarczy mi gdy "publicznie" wytknę twoją słowność i honor, reszta niech oceni to co widzi.
P.S. Zabawny jesteś, "jaja", "honor" w odniesieniu do pisania bądź nie na portalu internetowym. Nie przywiązujesz do tego zbyt wielkiej wagi?
Na koniec powiem ci tyle, wróciłem żeby pow....iać jeszcze deczko takich mitomanów jak ty.

[...]Edycja:
Jędrek, od dorosłego faceta wymagać trzeba więcej, nawet na forum. Ja to tak odbieram przynajmniej, że na swoją "wartość" pracujemy na każdym polu, ale może jestem z takim poglądem niedzisiejszy.[...]
To prawda. Pełna zgoda... aczkolwiek widzisz z jednym wyjątkiem, którym jest Wisła. Widzisz po sprzedaniu się skórkopków z Legią było wielu, którzy obiecywali sobie że "nigdy więcej". Ja byłem wśród nich, i co... Przyszedłem na pierwszy, który po nim nastąpił (bodajże z Sokołem Pniewy i to wcale nie dlatego, że wstęp był za free) a później na każdy kolejny. Ty tak nigdy nie miałeś To gratuluję, naprawdę masz "jaja"!
Wybacz, ale jak dla mnie czasem Honor i jaja pokazuje się także zmieniając decyzję (po drodze do czasów TF zdarzył się spadek i naprawdę ciężkie czasy...).
Co ma piernik do wiatraka To forum też jest Wiślackie, sporo Ludzi znajomych (choć coraz mniej, niestety)...

[...]A ty tymczasem swoim brakiem słowności i rzucaniem "idiotami" czy "ciećwierzami" do każdego, kto nie przyklasnął twojej osobie dajesz mocne argumenty by nie traktować cię poważnie. Szkoda, bo merytorycznie piszesz niekeidy dość sensownie moim zdaniem, "pod prąd" w pozytywnym tego słowa znaczeniu, ale merytoryka to jedno.

Koniec z mojej strony.[...]
Może i masz rację, ponosi mnie czasami. Cóż, taki zjebany już mam charakter a za stary jestem żeby się zmieniać. Niestety z drugiej strony są też osoby z którymi nie da się inaczej rozmawiać, tym bardziej jeśli swoje kompleksy wylewają wobec Osób już nie żyjących bądź Ich Rodzin.

Takie sprawy powinno załatwiać się na priv, ja nie gryzę (tym bardziej przez łącza internetowe).
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 22.04.2012 o godz. 23:19.
Odpowiedz cytując