Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2012, 00:19
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Kocham te manipulacje. Do czego ja mam się przyznawać? Do tego, że uznałem, że ta nadwyżka 20%, którą płacimy obecnie mogła byś sprawką Jasińskiego? Odpowiedziałem wtedy na post Kocura o 20% różnicy względem Francji, która idealnie odpowiadała tej "magicznej furtce" dla Rosjan. Oczywiście, że tak uznałem opierając się na tamtej wiedzy. Wciąż istnieje takie same prawdopodobieństwo, że tak dokładnie było, albo było odwrotnie.

Palikociarnia robi te sondaże jakbyś chciał wiedzieć. Twoi ulubieńcy. Podczas wyborów robili oni sondaże dla Palikota i JKM.
Manipulacje Przecież Ty napisaleś że podwyżka jest a nie może być sprawką Jasińskiego! Jak widać myliłeś sie co do "furtki" a Twoje skojarzenie okazało się byc błędne (a w najlepszym razie oparte o niewystarczające przesłanki). W dobrym zwyczaju jest takie rzeczy prostować po weryfikacji danych. Jeśli istnieje prawdopodobieństwo że coś było i dokładnie takie samo że tego czegoś nie było to najkrócej można to ująć w ten sposób że gów... wiadomo. A jak się nic nie wie to nie formułuje się jednoznacznych sądów bo to własnie jest mitomania. Howgh i teraz już koniec tej dyskusji.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 19.04.2012 o godz. 00:22.