Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2012, 22:44
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Właśnie to moje rzekome mitomaństwo, o które sam oskarżałem część forumowiczów piszących w tym temacie nie zostało nigdy udowodnione. Miałem się dowiedzieć z IS jakiś informacji i się dowiedziałem, a spór został nierozstrzygnięty. Pat.

Czyż to nie jest mitomaństwem, że taki stan rzeczy prowadzi do oskarżeń o mitomaństwo? Popraw się kolego wiślak68 na następny raz.

PS. Naprawdę wierzysz we wszystko co pisze Janke? Spora część s24 właśnie jego ma za bajkopisarza. Po sprawie z promowaniem PJN-u zupełnie stracił w moich oczach i za grosz mu nie ufam.
"Nie da się stwierdzić dokładnie jaka część podwyżki cen gazu z początku 2007 roku była skutkiem umowy z 2006, a jaka skutkiem indeksacji cen ropy i gazu." + "Nie da się stwierdzić tego, czy umowa z 2006 roku miała wpływ na umowę z 2011, a jeśli miała to w jakim stopniu" =>za obecne ceny gazu odpowiada rząd PiS.
Jeśli ktoś twierdzi że: 2+2=5 to chyba czas kończyć tę dyskusję. Niech każdy zainteresowany oceni ją po swojemu. Jeśli o mnie chodzi to będę ją przytaczał jako sztandarowy przykład mitomaństwa kolegi emj10. Howgh
edycja:
Właśnie zauważyłem że edytowałeś swój post (nr:16837). Na tę chwilę kwestia odpowiedzialności rządu PiS brzmi tak: "za obecne ceny gazu odpowiada rząd PiS - w jakim stopniu tego nie wiemy, bo jak Pan xxx powiedział mi rano nie jesteśmy w stanie tego w żaden sposób określić z braku kluczowych danych" . W stosunku do wersji pierwotnej postu brzmiącego: "za obecne ceny gazu odpowiada rząd PiS" to jednak zasadnicza różnica. Dla porządku przytoczę początkowe stwierdzenia które zainicjowało całą dyskusję: "Akurat to (podwyżka cen gazu o 20% w 2011) sprawka ministra Jasińskiego z jeszcze wcześniejszego rządu, który przyciśnięty do muru podpisał coś czego nawet nie przeczytał." Mam nadzieję że przynajmniej teraz przejdzie Ci przez gardło przyznanie że Twoja początkowa teza nie była prawdziwa.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 18.04.2012 o godz. 23:18.