Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2012, 11:00
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
BBudowniczy
piszesz bzdury albo bezmyślnie kopiujesz ..
Janusz Gol z 2-ligowej Sparty Brodnica 2008 r.
Arkadiusz Piech z 2 ligowej Ślęzy 2009 r.

tych dwóch pilkarzy miało tyle wspólnego z tymi klubami co ja z cracovia ..
obaj byli pilkarzami 3 ligowej ! drużyny i miałem ich okazje obserwować na codzień
o Piechu pisałem na forum jak był do wyciągnięcia za 100 tys zł jeszcze przed transferem do Widzewa ..
natomiast Gol przed transferem na prawdę się nie wyróżniał specjalnie, powiedziałbym, że był dobry na 3 ! ligowych boiskach, ale nic więcej, a transfer zawdzięcza tylko mojemu wujkowi ..
zrobił niesamowity postęp i to jest dla mnie zaskoczenie
Po pierwsze to grzeczniej proszę, bo nie jesteś na forum pudelka. Po drugie pomyliłem się z nazwą miejscowości, bo Gol grał w Sparcie Świdnica, a nie Brodnica, ale jaki to ma wpływ na meritum sprawy? Wreszcie sprawdź sobie czy rzeczywiście Piech miał tyle wspólnego z Ślęzą, co Ty z Cracovią bo jeszcze się okaże że jesteś pasiasty więcej niż myślisz

http://pl.wikipedia.org/wiki/Arkadiusz_Piech
"W 2008 roku rundę jesienną spędził na wypożyczeniu w klubie Gawin/Ślęza Wrocław, a cały rok 2009 na wypożyczeniu w Widzewie Łódź"

thechris napisał(a):Wyświetl post
Bez scautingu i bez wychowanków Bednarz chce ściągać tanich Polaków czyli ściągać po prostu szrot na chybił trafił (...) Bednarz jest takim dyletantem, że nawet na młodym Messim by się nie poznał tylko by go zlał.
Twoje obawy są uzasadnione. Tylko że jest spore ryzyko, że gdy Bednarz zacznie ściągać obcokrajowców to skończy się tym samym.

Dariook napisał(a):Wyświetl post
BBudowniczy

Nie chce mi się ciągnąć tej idiotycznej dyskusji. Jeśli do ciebie nie dociera to że klubu nie stać już od kilku lat by kupowac Polakow, to masz problem.
Mi również. W twojej "argumentacji" brakuje niestety argumentów, gdyż zakodowałeś sobie że Polacy są be i basta. Ja uzasadniłem Ci swój punkt widzenia na konkretnych przykładach, Ty jedynie piszesz o idiotyzmach i problemach. Faktycznie, to nie ma sensu.

Już to widze jak kupujemy graczy z 1 i 2 ligi by po kilku sezonach zgarniac po kilka baniek. Predzej cię takie wzmocnienia spuszcza z ligi niż ich wylansujesz.
Dlatego też Legia "wzmocniona" Golem, Jędrzejczykiem, Wolskim, Rybusem, Borysiukiem, Kucharczykiem, Żyro leci z ligi i wcale nic nie zgarnia, a Wisła na czele z Meliksonem zgarnie w tym sezonie dublet?
To że nie widzisz, to faktycznie masz problem.

Pojedyncze przypadki w klubach się zdażają, zwykle farcenie i tyle. Dziwne że zaden klub nie kontynuuje takiego zarabiania? Więcej z tym kłopotów niż pożytku. Kropka
Jak wyżej, fakty sobie, Dariook sobie. Faktycznie Legia ma same problemy, bo nie może się opędzić od kupców na piłkarzy

Na koniec powiem tak. Znajdz mi na teraz Polaczka za 300 tys, co strzeli z marszu 8 goli.
Polaczka w znaczeniu perojatywnym na piłkarza narodowości polskiej, czy też uzywanym przez Ciebie znaczeniu "mały Polak", czyli małego piłkarzy do zespołu tramkarzy

Dlatego jeśli ktoś próbuje wmawiac że trzeba kupowac Polakow jest albo imbecylem albo czarodziejem. W bajki nie wierze więc stawiam to pierwsze.
To jak w końcu, jest imbecylem ten co chce kupować czy ten co nie chce kupować Polaków?

A kto twierdzi że nie warto kupować polaków? Pokaż mi to!
Tylko imbecyl twierdzi że albo tych albo tamtych.

Lubie nazywać rzeczy po imieniu. Glupota to Glupota.
Święta prawda
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 18.04.2012 o godz. 11:16.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując