Don Donson napisał(a):

Dlatego nie będę ubolewał jak będziemy dostawać od kolejnych drużyn, bo jak wiem i teraz dowiaduje się jeszcze więcej jaką bandą debili jest zarząd Wisły Kraków z ich naczelnym wodzem na wakacjach to naprawdę mi nie jest żal takich wyników.
A Ty kibicu płać za oglądanie naszych gwiazd zapewniając nam Bóg wie co.
Czy w tej ....a firmie jaką jest Wisła Kraków SSA nie może być jasno powiedziane i NAPISANE na WWW kto ....a kim jest i za co odpowiada 
Markus - a niech ich ....a sprzedadzą wszystkich - niech pikniki przestaną przychodzić, grajmy na poziomie Lechii Gdańsk, Cupiał niech się zawija bo on jest źródłem całego tego cyrku i jest dla mnie NIEPROFESJONALNY, że pozwala takiemu "komuś funkcyjnemu" pracować.
CUPIAŁ ODEJDŹ Z WISŁY!!!! ALBO ZABIERAJ BEDNARZA KAPKĘ i inne Mandziary.
Zdajecie sobie chłopaki sprawę z tego, że w Krakowie są DWIE (dosłownie) kancelarie prawnicze, które zajmują się obsługą kontraktów piłkarskich? DWIE!! Wyspecjalizowały się już tak, że każdy kolejny kontrakt jaki jest podpisywany w Wiśle, jest pod kątem zapisów GORSZY dla klubu, bo ta banda matołów nie potrafi zadbać o interes klubu!!!! Dlaczego Bo pójdą skomleć jak te kundle do Myślenic, po to aby parę dni potem obwieścić Światu, że Miłościwie nam Panujący Cupiał znowu ratuje Wisłę. Ile razy już tak ....a było Ile razy
Jak ktoś działa na szkodę spółki to są na to paragrafy, a jak działa w zmowie to są kolejne.
Tyle jest narzekania że Kapka taki i sraki. A nikt nigdy nie wyklinał Kapki na meczu. Nigdy nie słyszałem Kapka ty K...
Rogala kolejny - niech wraca do Ruchu tak jak Probierz do Górnika a Bednarz do Legii. Wielcy spece się znaleźli.
Dajcie mi tydzień i normalną umowę o pracę i zadania w interwale 2-letnim do rozliczenia po 2 latach a znajdę Wam w KRAKOWIE takiego specjalistę od zarządzania klubem, że wszystkim buty zlecą jak będą jego/jej CV czytać.
Ale wiecie czemu takie miernoty są w Wiśle cały czas ?
1. Cupiał toleruje miernoty, które mu kadzą jaki on wielki i wspaniały bo on sam jest próżny.Miernota nie ma swojego zdania bo na niczym się nie zna tylko na tym jaki Cupiał ma dziś humor.
2. Nikt nie będzie sobie bruździł w papierach pracując w niepoważnej firmie jaką jest Wisła Kraków SSA. Bo jakby przyszedł to musiałby wszystkich na mordę wyjebać od wejścia po samego magazyniera.
Czy nie mamy już dość tego jak walą z nami w huja  Przecież to są osoby skompromitowane. KAPKA to UBEK. My wielcy patrioci antykomuniści czy co tam jeszcze. Mamy UBEKA na utrzymaniu qrwa czy Wy to rozumiecie Czerwiński też był, ale jego już nie ma, mniejsza z tym.
Niestety na derbach mnie nie będzie bo jestem poza Krakowem z powodów zawodowych, ale nawet zwycięstwo w tym słabym zapewne meczu nie zmieni mojego zdania że jebie nas w paszczę zgraja Towarzystwa Wzajemnej Adoracji Miernot.
PS: niech mi jeszcze raz ktoś napisze, że Bednarz jest prawnikiem .
To jest Dyletant do jasnej cholery!!!! NIE MA SPECJALIZACJI ANI DOKTORATU!!!! Takich prawników sam UJ wysrywa co roku dziesiątki.
PS2: jeszcze jedno - to gadanie jakcy ludzie są wokół Cupiała - że oni wykorzystują, że on nie wie.......a a co on jest do tlenu przy łóżku podłączony? Wielki biznesmen a nie potrafi sobie ludzi dobierać Weźcie nie piszcie takich bzdur. Jaki szef, tacy pracownicy. Jak sobie pozwala żeby go ruchali to go ruchają...na kasę
Koniec
|
Ano właśnie tak. Ryba psuje się od głowy - prawda stara i od zawsze aktualna. Ale u nas ciągle większość będzie "kupowała" tanie ( a właściwie kurewsko drogie) bajki o długach, problemach itd.
Na meczu część sobie pokrzyczy Basałaja czy innego najemnika a interes dalej będzie się kręcił. Takie pytanie na koniec: jeżeli jest tak źle to czemu jest tak dobrze (niektórym)? Podobno budżet szlag trafia a panowie siedzący przy korycie bawią się świetnie i bynajmniej nie za grosze.