Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2012, 20:51
wikink1 napisał(a):Wyświetl post
Ajax PROSZĘ przeczytaj co napisałeś . Właścicielem akcji Wisły jest TF Kable i cześć akcji posiada córka Cupiała .Pieniądze z TF do Wisły trafiły w formie pożyczki CZY Ci się to podoba czy nie ,i był oprocentowane na 30 procent . To za te pieniądze trafili tu ci piłkarze o których wspomniałeś . Nie chce mi się z tobą polemizować. TO CO PISZESZ TO PRZYSŁOWIOWY GROCH Z KAPUSTĄ . I jeszcze odnośnie Śląska tam się sprawy mają zupełnie inaczej . Właścicielem ŚLĄSKA JEST ZARÓWNO MIASTO JAK I SOLORZ ,ten ostatni nie dostał działki na galerie więc nie chciał dofinansować klubu .PO PROSTU JAK NIE ZAROBIE TO MAM TO GDZIEŚ taką wyznaje filozofie .
Ciekawe co piszesz Cupiał jest właścicielem Wisły i każdy o tym wie cyrk z akcjami jest dla US`u. Nawet na naszej stronie na wiki Cupiał jest właścicielem Wisły

A te 30 % to oprocentowanie nominalne realne, stopa procentowa była stała jaka kwota i jaki okres kredytu bo wiesz ja jestem słabo poinformowany i wiem tyle że takie informację są tajne no ale w Grochu i Kapuście wyczytałeś coś więcej ok.

Już Ci pisałem że wiem że kasa dla Wisły to jest pożyczka, nie chce mi się samego siebie cytować ale taka forma jest dla SSA i TF bardzo korzystna jeśli chodzi o podatki. Ale najwyraźniej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem już wiem dla kogo robią tak obraźliwie proste testy po gimnazjum i matury.

Napiszę jeszcze raz rok rocznie TF przelewa kilka milionów złotych na konto Wisły z tytułu reklamy na koszulkach. W innym wątku tłumaczyłem jak działa taki system chodzi o przepływ pieniądza z TF i do Wisły w celu minimalizowania podatków. To chyba dobrze że zamiast US Cupiał sponsoruję Wisłę ale co ja tam wiem.

Solorz jest właścicielem Śląska i jak coś poszło nie tak położył lagę na klub i mają przesrane u nas zawsze jak są kłopoty z budżetem to kto dopłaca Wróżka Zębuszka?

Wracaj do lekcji poczytaj podręcznik do matematyki, przedsiębiorczości to możemy wrócić do dyskusji na chwilę obecną ja piszę argumenty a Ty niczym nie popierasz swoich wywodów więc "skończ waść Pan wstydu oszczędź"

I błagam obraź się poprzeklinaj powiedz kolegom w klasie że pojechałeś komuś na forum ale już się nie wypowiadaj bo przykro mi że w Braci Wiślackiej są tacy inteligenci.

@zybert77

"3 x tak"w pełni się z Tobą zgadzam nie twierdze że Cupiał to ideał ale pisanie dzieciaczków z gimnazjum o wywalaniu faceta który zrobił bardzo dużo dobrego dla klubu i ciągle w niego inwestuje pomimo tego że nie jeden by już zabrał zabawki i to olał. Niestety dokoła Cupiała jest sporo nieciekawych ludzi.

Aktualnie mieszkam i pracuję w Poznaniu i co roku słyszę że to już koniec Wisły a ja wiem że w kolejnym sezonie będzie pudło i puchary Cupiałowi się poprawi humor i zamiast tułać się po lidze będziemy walczyć o LM.

@Franat: zninjowałeś mnie
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Ajax : 17.04.2012 o godz. 20:52.
Odpowiedz cytując