Dariook napisał(a):

Sam Smudy nie szanujesz a wymagasz tego o Małego? Dobrze rozumiem?
Niech kazdy sam decyduje kogo ma lub nie ma szanowac. To prywatna sprawa kazdego z nas.
Z tego co mi wiadomo Mały i Smuda wzajemnie sie toleruja i daleko by mowić o braku szacunku miedzy nimi. A zona Smudy wrecz uwielbia Małeckiego, taki przyszywany wnuczuś
|
Znaczy się, czy nie szanuję Smudy? Tu nie chodzi o szacunek, bardziej o lubienie i nie lubienie z mojej strony. Smudy nie lubię bo to kłamca, hipokryta, działający impulsywnie, kiepsko myślący, tchórz i coś by się jeszcze znalazło, że nie wspomnę o prezentowaniu się w telewizji.
Od Małeckiego wymagam szacunku do trenera Wisły - niezależnie kto to będzie. Jeśli nie będzie respektu do trenera to będzie ze szkodą dla tego klubu.
Nie wiem czy Mały i Smuda się wzajemnie tolerują. Może oficjalnie w mediach się tolerują - choć i tu Smuda wygaduje brednie na temat Małego - a w życiu prywatnym? Jak Dyzma wierzy ludziom z krakowskich kawiarenek co wygadują brednie o tym, że Mały się źle prowadzi, a nie zapyta o to samego zainteresowanego to w takiej sytuacji na miejscu Patryka nie pałałby sympatią do takiego gościa.