Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2012, 12:36
cfa napisał(a):Wyświetl post
Winfried Schaefer. Jak dla mnie niech jeszcze półtora roku pobędzie bezrobotny.
Facet jest w porządku i na tyle rozchwytywany że nie wiem czy by nas wziął pod uwagę. Nazwisko ma tak znane i rozpoznawalne, że póki co trenował FK Baku. Chociaż podejrzewam,że ten Staruszek nosem wciąga naszych rodzimych wuefistów, i pewnie w naszej lidze dałby sobie radę spokojnie. Ale czy nas byłoby na niego stać ! Wątpie, FK Baku to jednak inna liga płacowa.

Obcokrajowiec sam w sobie nic nie zdziała. Zanim zajarzy o co chodzi w naszej kopanej to już go nie będzie. Dlatego jak już zatrudniać kogoś z zachodu, to taką osobą, która już wschodnio europejskie klimaty mniej więcej rozumie, a i jakimś sukcesem może się pochwalić. Ot taki Nevio Scala chociażby,ktory też nam nie grozi. Przywołałem go tylko dla przykładu.

Gdy spojrzymy na przestrzeni lat to jak na dłoni widać, że Smuda jest w sam raz. Taki przaśny, miły gość co skład na nos ustala. W sumie poza Danem, który miażdży sukcesami wszyskich, którzy byli przed nim i po nim, to pospisujemy raczej gości pokroju Smudy. Tak więc już niech ten Smuda będzie tu i 50 lat. Widać,że poza pewien schemat nie wychodzimy więc po co się rozdrabniać.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując