Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2012, 21:58
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Pudelkowe sensacje mnie naprawdę nie obchodzą, a o sprawie dowiedziałem się na dniach. Z tego co znalazłem to prokuratura umorzyła sprawę dotyczącą kwitów z IPN na Wielgusa, a nie rzekomych pomówień męża Hejke w całości. Chodziło wyłącznie o źródło z jakiego korzystała "MS".
....a człowieku znałem tego Gościa, mieszkał od urodzenia na sąsiednim osiedlu. Działał w NZS-ie> To uczciwy i porządny Człowiek zawsze Był. Znam Ludzi, którzy byli bardzo blisko zarówno z Nim, jak i z Jego małżonką, którzy znają Ich Rodzinę. Szczęśliwą i Kochającą się Rodzinę. Jakim ch..m trzeba być, żeby obrzucać takim gównem człowieka którego nie znałeś Żeby rozsiewać kłamstwa które nie znalazły żadnego potwierdzenia w rzeczywistości
Prokuratura umorzyła sprawę, bo jej nie było, zarzuty Hejkego okazały się być bezpodstawne (o czym gówno wybiórcze rzecz jasna nie napisało, pewnie dlatego i ty g...o wiesz) a sam Hejke okazał się być psychicznie chorym paranoikiem, który próbował oczerniać swoją Małżonkę przed sprawą rozwodową.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 15.04.2012 o godz. 22:00.