wolfy napisał(a):

Bo wcześniej wywalczył mistrzostwo (przed Tottenhamem) oraz dwa mistrzostwa (przed Levadią). Poza tym bawi mnie wasze oderwanie od realiów futbolu: "słaby" Tottenham, "słaby" APOEL...
Co do Probierza - zobaczymy. Ja daję mu maksimum połowę następnej rundy, ale najprawdopodobniej poleci już po zakończeniu tego sezonu.
|
Maaskant też wywalczył.
O słabym APOELu nic nigdy nie pisalem.
Totenham był wtedy do ogrania, zaczęliśmy atakować dopiero 10 min przed końcem, naturalnie uważałem ten zespół za faworyta ale powiedzmy sobie szczeże, liga europejska dla zespołu który miał nie wesołą sytuacje w lidze była piątym kołem u wozu.
Z tego co pamiętam Ty byłeś tym pierwszym który pragnął zwolnienia Macka. Probierza mogą uratować dobre wyniki, jeśli ich nie będzie dopełni się naturalnie to co napisałeś.
Cytat:
|
To, że tę decyzję wykonano po kilku tygodniach nic tu nie zmienia.
|
Dla mnie w miarę logiczne że w przypadku Roberta zaważyły takie aspekty jak to że nie mogliśmy wyjść z połówki w meczach z Górnikiem czy Podbeskidziem, derby dopełniły wszystkiego i nie mieszałbym tu APOELu. Naturalnie Robert zagubił się w tym wszystkim wygadywał kompletne bzdury do tego uległ presji trybun wystawiając Czekaja oraz Bruda.