Wyświetl pojedynczy post
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2012, 16:28
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Dla amatorów wspierania trenera mam prosty komunikat: nie przywiązujcie się zbytnio do Probierza. Nie wiążcie z nim jakichkolwiek nadziei. Nie traćcie czasu na roztrząsanie czy nadaje się do Wisły. On już jest jedną nogą poza klubem, pytanie tylko czy wyleci teraz, czy w następnej rundzie. Czy wam się to podoba czy nie - tak działa Cupiał. I z tego powodu argumenty w stylu: "to nasz trener i potrzebuje wsparcia" szczerze mnie rozczuliły

Bo tak realnie rzecz ujmując: Probierz gdyby dostał czas i zawodników na jakimś poziomie, to pewnie coś tam by zbudował. Nie jest kompletnie ułomny, ma jakieś sukcesy, jego drużyny mają jakiś styl. Ale ponieważ nie dostanie ani jednego, ani drugiego...

Co do oceny jego zachowania na konferencjach - podtrzymuję swoje zdanie. Tak jak nic na początku do niego nie miałem, tak teraz mnie brzydzi. Ale to już kwestia gustu: wolałem Maaskanta który nie udawał że nas kocha i całą krytykę (również wkurzonych kibiców) brał na siebie - jako jeden z nielicznych.
Maaskant brał krytykę na siebie? Coś mi się zdaje że jak tylko zaczynała się krytyka to Maaskant zaciekle pokazywał że on widział na boisku zupełnie co innego i wszyscy są źli dokoła bo widzą coś innego...

Do żadnego trenera w Wiśle nie ma co się przyzwyczajać póki Cupiał jest właścicielem Wisły... Taka jest uroda naszego właściciela. To co mamy szukać trenera który nam z przeciętniaków zrobi drużynę walczącą o MP czy grająca w pucharach? Ja nie znam takiego...
Odpowiedz cytując