Watts napisał(a):

|
I oczywiście jak 3/4 forum psioczące na Holendrów, wiedziałeś to już w momencie jego transferu. Mam nadzieję że chociaż nie jesteś z tych, co ściągaliby z powrotem Baszczyńskiego albo kupowali Magierę bo kopnął prosto piłkę parę razy.
|
Odpowiem tak szczerze bez ściemniania - miałem sporo wątpliwości (poszukaj moje stare posty jak chcesz). Zwłaszcza do Lameya.
Natomiast ja nie jestem profesjonalista jak SV żeby to wiedzieć. Valxcs miał to wiedzieć czy Jaliens się nadaje do naszej ligi. A tutaj co zrobił? Po pół roku kaleczenia gry przez Jaliensa zatrudnia kolejnego swojego zioma - Lameya. Ślepy?
Pisałem jakiś czas temu - Valxcs jako zawodowiec powinien to wiedzieć że Jaliens się nie sprawdzi, bo miał dokładny przykład u Parchatych. Ani Ty ani ja nie musieliśmy tego wiedzieć. Valxs miał to wiedzieć. Dokładnie rok wcześniej Parchy zatrudniły grającego lata w Holandii i bardzo cenionego Radomskiego, a potem mniej znanego Suarta. Radomski okazał się kompletną klapą. Bardzo drogi a do tego słaby i miękki w odbiorze. Suart - do przodu jakoś biegał, ale z tyłu - dramat.
Czy taki znawca jak Valxcs nie powinien zwrócić uwagi na popisy Radomskiego i zastanowić się czy Jaliens da radę? Po tym jak rundę kaleczył Jaliens czy nie powinien zastanowić się czy Lamey da radę?