Wyświetl pojedynczy post
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2012, 12:06
Ciężko temu naszemu narodowi polskiemu dogodzić... Oj ciężko. Ja wiem że połowa tutaj obecnych to od razu Mourinho ewentualnie Guardiolę widziałaby na stanowisku trenera...

Ludzie widzę że zamiast w jakiś sposób wspierać trenera to wy jednak czekacie na tercet Smuda-Kapka-Bednarz.
Wtedy dostaniecie setki testowanych bramkarzy, piłkarzy typu Branco i Jirsak za kosmiczne pieniądze. Będziecie mieli Wisłę "marzeń".

"Moralna szmata" - hahaha. Dobre sobie. A kim Wy jesteście żeby moralnie oceniać innych? Akurat trenera trzeba rozliczać po tym co powiedział na jednej czy drugiej konferencji prasowej. Ma rację bo jeśli w Gdańsku gdzie mieszka 400tys. ludzi na mecz Lechii która jest od nas niżej w tabeli przychodzi na mecz ok 20tys kibiców a na Wisłę w Krakowie (800tys,) gdzie większość tutaj obecnych uważa się za wiernych kibiców 10-12 tys to chyba faktycznie coś jest nie tak.

Ilu z was tutaj jarałoby się gdyby Wisła nie potraciła punktów i z Probierzem walczyła o MP? Niech któryś w Was poda mi trenera na którego Wisłę będzie stać i który coś w stanie będzie z nią wywalczył. Przekonajcie mnie. Czekam
Odpowiedz cytując