prezes85 napisał(a):

Trzeba przedłużyć kontrakt z Małeckim i go sprzedać.
Kirma też można sprzedać o ile trafi się jakiś klub rosyjski (tak jak było z Gorawskim).
Jestem za powrotem Głowackiego.
Podpisać nowe kontrakty z Pareiko i Sobolewskim. Jirsaka nie przedłużać.
Do tego kupić lewego obrońce, skrzydłowego i napastnika ( nie Pawła Brożka).
Nie robić rewolucji na siłę. No i po cholere Polaków?
Skład taki wystarczy na ligę:
Pareiko - Jovanovic, Jaliens, Głowacki, Zakup - Iliev (Zakup), Wilk, Sobolewski, Melikson - Zakup, Genkov
|
Na 3 "ZAKUPY" ktore by od razu weszly do podstawowego skladu to bym raczej nie liczyl bo na to trzeba wydac 2-3 mln euro ....chyba nie myslisz ze Nasz komornik z darmowa reklama swojej firmy przez 14 lat sie szarpnie na tak wielke dla Niego zakupy ....łysy Wąż ( strasznie lubie to okreslienie Ferdka na Paździocha

) juz sie zatroszczy o to .... pozyjemy - zobaczymy ... i tez jestem zwolennikiem powrotu Arka do Wisly - ale jego kontuzjogennosc mnie po prostu przeraza .....a swoja droga bardzo mnie ciekawi wizja ( tak czysto teoretycznie ) wielkich powrotow naszych starych gwiazd i np. taki skald ( oczywiscie to tylko czysta teoretyka ) : Pereiko - Baszczu - Glowa - ? - Piotrek Brozek ------ Kosa - Maor - Wilk - Iliev ------- Genkov- Brozek

? oczywiscie to tylko czysta teoretyka - bo nie sadze zeby Marcin i Kamil po tym jak sie rozstawali zgodzili by sie na powroty i na niskie kontrakty- takie male wislackie S-F