Wyświetl pojedynczy post
montypajton
Senior Member

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2012, 22:31
Ja czytam te Wasze posty i nie do końca rozumiem nagonkę jaką wielu urządza Probierzowi. Czepianie się słówek, wypowiedzi, doszukiwanie się dziury w całym. Czy to nie jest sranie we własne gniazdo?

Zgadzam się że niektóre decyzje trenera są zastanawiające, ale czy nie liczy się końcowy efekt Ja przyznam że tak grającej Wisły jak dziś, szczególnie w pierwszej połowie, tak ofensywnie nastawionej, z tyloma sytuacjami, ciekawymi pomysłami, nie widziałem od kilku sezonów. Nie wierzyłem, przecierałem oczy ze zdumienia, czy to aby na pewno nasza Wisła, z tymi samymi piłkarzami którzy za poprzednich trenerów tak często przechodzili obok meczu. Nie widzicie tej zmiany zaangażowania? Mnie np bardzo się ona podoba. I to wg mnie jest znak firmowy Probierza. Owszem dużo w grze Wisły jest do poprawiania, ale jest sporo rzeczy które już, po tych kilku tygodniach widać na plus.

Jeśli się mylę to proszę mi przypomnieć ostatni mecz, chociaż fragment z taką nawałnicą na bramkę rywala w wykonaniu Wisły za Maskaanta albo Moskala (z całym szacunkiem dla Kazia). Ktoś powie marny rywal. Dobrze, ale zaznaczam że w poprzedniej rundzie też graliśmy przeciwko drużynom z poziomu ŁKS i zal było patrzeć.

Jeszcze dobrze chłop nie popracował z drużyną, o czym zresztą ciągle mówi, że nie ma nawet jednego cyklu treningowego w pełni do dyspozycji, a mimo to widać jak przekonał nasze gwiazdki do gryzienia trawy, ale nie...już od szmaty go wyzywają co niektórzy. Żal. I od razu zaznaczam że nie jestem wyznawcą Probierza, sam się zdziwiłem jak go zatrudnili. Ale skoro już jest trenerem Wisły to dajmy mu popracować.
Odpowiedz cytując