Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2012, 20:03
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ja już nie wiem jak mam prościej to napisać.
Melikson będzie błyszał, gdy inni też się będą starać.Piłka nożna to gra zespołowa a zawodnik ze środka pola jest szczególnie widoczny wtedy, kiedy zawodnicy w ataku coś sobą prezentują- lub skrzydłowi!!!Tutaj Xavi na miejcu Meliksona chuja by dał, gdyby miał partnerów, którzy chowają się za przeciwnikami lub grają na alibi.Czy to naprawdę tak trudno zrozumieć?
Ja nie mówię, że Melikson musi odejść. Podkreślałem, że to nasz najlepszy gracz. Nie zgadzam się jednak z dwoma rzeczami. Pierwsza rzecz to jego wartość, moim zdaniem jest wart góra 2 mln. Druga rzecz to to, że jeżeli chce odejść to lepiej żeby tak się stało. Pamiętacie jak było z Uche... Tego się obawiam po prostu. Jeżeli ma grać za karę i zacząć grać jak Kirm, czy buntować się to weźmy te 2 mln. Jeżeli powie: chce tu zostać, coś osiągnąć, dam z siebie wszystko to mam gdzieś te 2 mln, z których nie będzie inwestycji. Niech zostanie. To jest gracz przeciętny na Europę, wybitny na naszą słabą ligę. W takim BVB, które wydaje z reguły 3-4 mln euro na transfer nie miałby miejsca na ławce nawet. Sam nas nie wprowadzi do LM. Takich tu trzeba kilku. Lubię Maora, chciałbym go widzieć w Wiśle, ale chcę go zapamiętać jako bardzo dobrego piłkarza dla Wisły, a nie jak Kirma. Wszystko zależy od Maora - na miejscu włodarzy tak bym zrobił.
Odpowiedz cytując