kreseq napisał(a):

Karny moze byle co, ale juz czerwone prawidlowe, do tego kartka za idiotyczne wybijanie pilki, totalnie wiesniackie plucie sie do sedziego i co najwazniejsze - brutalne wjazdy w nogi/oczy przeciwnikow. Korona to banda drwali, ktorzy czasami jezdza na dupach i maja ambicje. Szkoda tylko ze zaangazowanie i ambicja idzie u nich w parze z frajerstwem,glupota i brutalnoscia.
Wiele razy im sie upieklo, pozniej jakby sie uspokoili ale dzisiaj wracaja do swoich nawykow.
PS: Nagroda frajera roku wedruje do Korzyma. Tego goscia nie ogarniam... Niby taki szeroki a jak tylko jest mozliwosc to nurkuje,przewraca sie jak niedożywiona modelka, macha lapami i patrzy na sedziego czy ten sie nabral. Do tego dzisiejsze zachowanie przy faulach - uposledzenie umyslowe jak nic.
|
Pisałem o tym już jakiś czas temu - lecz wtedy byłem wyzywany od zazdrośników, bo Korona gra dużo lepiej od Lechii, i wgl co to Lechia.
Teraz sie okazuję, że miałem rację.
Cytat:
|
Kielczanie zamiast grać w piłkę, postanowili grać na nerwach sędziemu. Golański wsadza palce w oczy przeciwnikowi, a potem jest zaskoczony, że ten przeciwnik leży. Korzym zachowuje się jak kompletny kretyn, bo najpierw w bezsensowny sposób dostaje żółtą kartkę wykluczającą go z gry w następnej kolejce, a potem jeszcze poprawia atakiem na bezpośrednią czerwoną, co oznacza przynajmniej dwa spotkania pauzy. Lenartowski podchodzi i wybija piłkę ustawioną przez przeciwnika, a potem jest zdumiony, że za coś takiego sędzia wyciąga żółtą.
|
To z Weszło.