Pablo84 napisał(a):

Nie chłopie, Ty nie stwierdzasz faktów, tylko robisz kwadraturę koła z wycen przeglądu sportowego (1,7 mln za Meliksona) A pretensję o tym, że nie mamy młodych Polaków miej pretensję do Twojego umiłowanego Bossa z myślenic, bo gdyby wybudował -za psi pieniądz na tamte czasy- Akademię , nawet na terenach Kabla, to byś miał juz prawdopodobnie wchodzące drugie pokolenie kopaczy do pierwszej drużyny.Ale ....a oczywiście lepiej posiłokować się głupotami wypoconymi na potrzebę szukania Alibi dla takich jak Ty.Wszystkiemu ....a winien Valckx, który z dupy wyczarował do PSV jakiegoś tam Dzsudzsaka, Alexa,Farfana czy Gomesa.ALE CO TO ....A ZA KOPACZE!!!?
Chłopie, czy ty w ogóle zdajesz sobie sprawe co ty piszesz?
Valckx ....a miał kaprys ściągania szrotu do Wisły, bo tak mu się chciało .....Ja .......e, trochę więcej logiki....
|
Ani Rybus, ani Borysiuk to nie są wychowankowie Legii. My też mogliśmy ich kupić. Kiedyś kupiliśmy w ten sposób Brożków za młodu. Jak widać się dało i bez Akademii. Teraz kto nam zabronił kupić młodych Maków albo Olkowskiego?
Oczywiście mając Akademię mielibyśmy więcej talentów. Ale o to nie mam pretensji do Valxsa. Pretensje mam że zamiast kupić kilku młodych kopaczy, nie kupił nikogo młodego. Skoro Górnika było stać na Olkowskiego? Bez jaj.
Pisze o tym co Valxs dał Wiśle a nie PSV. Nie zaciemniaj obrazu. Jaliens też kiedyś dobrze grał. W Wiśle już nie. Valxs może i też dobrze robił PSV zanim go nie pogonili w niemiłej atmosferze.