Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2012, 21:44
Cytat:
Bezczelność Mielcarskiego i tych bandytów z Korony jest niepojęta.
To co dziś Mielcarski opowiadał, to była jakaś groteska. Jovanović robi wjazd zza pleców z wyprostowanymi podniesionymi nogami prosto w nogi kogoś z Zagłębia. Jedną nogą głaszcze piszczel, drugą wybija piłkę - i Mielcarski rozpoczyna tyradę o tym, jak to u nas sędziowie byle co gwiżdżą, że potem my kibice się przyzwyczajamy i też chcemy gwizdania byle czego i że w ogóle potem nasi grają w europie i nie potrafią się odnaleźć, bo przeciwnik gra fizycznie a my w płacz. Myślałem że się udławię, bo akurat pierogi jadłem Zresztą w ogóle dzień miał dzisiaj marny - większość jego komentarzy była mocno nie trafiona.

Na 10 żółtych i jedną czerwoną Korony może z dwie żółte były przesadzone (żółtko przy karnym i żółtko za dyskusje jedno, kiedy w sumie tych dyskusji nie było). A zabrakło jeszcze po drugiej żółtej dla Kuzery i dla Lisowskiego, bo też zasłużyli, w Koronie tylko Małkowski nie dał powodu żeby dać mu żółtką kartkę, zresztą kilka tych żółtych kwalifikowało się na czerwoną od razu (jak Golański próbował wydłubać Coście oko chociażby). Pskitowi ten mecz się rozsypał bardzo, ale z drugiej strony kartki dawał słuszne (przy innych decyzjach były błędy). Jeden z dziwniejszych meczów które widziałem w tym sezonie, nie zdziwiłbym się gdyby się okazało że Korona wyszła naspidowana na murawę.
Legionista
Odpowiedz cytując