Wyświetl pojedynczy post
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2012, 08:54
Coin napisał(a):Wyświetl post
Pawłowski jest moin zdaniem przereklamowany - owszem, strzeli czasem bramkę, minie rywala co się Kirmowi np. nie przytrafia, ale też mase ma kiksów, nieudanych zagrań itd. Ogólie jest dosyć przeciętny, więc czy warto na niego wydawać niemałą zapewne kasę, bo Zagłębie promocji robić nie będzie ?

Moim zdaniem nie.

Druga sprawa to Dragan Paljic. Ja nie wiem czy się ze mną zgodzicie, nie wiem też jak wysoki gość ma kontrakt, ale żałuję mocno, że na lewym skrzydle u nas biega Adraż a nie właśnie Paljic. Ten gość był tu sprowadzany jako leoskrzydłowy, a wylądował na lewej obronie gdzie prezentuje się słabo. Nic dziwnego, za to pokazał, że drybling ma, szybkość i przebojowość też, więc może warto gościa realnie w kilku meczach na tej pozycji sprawdzić, zanim się go pozbędziemy i znowu będziemy szukać nowych wynalazków na lewą stronę?
Nie zgodzimy się. Jaki on ma drybling? Kiwnął przez te 2 lata choć 3 zawodników na raz jak to robi Maor czy Iliev? Gdzie on ma szybkość? Jak sobie wypuszcza piłkę żeby kogoś przejść na obieg to zawsze mu ją przeciwnik odbiera, bo jest za wolny żeby go wyprzedzić. Przebojowość to ma Kuba Błaszczykowski, a nie Paljić. Lepiej dać szansę młodym, tak jak dano Urydze, Czekajowi i Brudowi.
Odpowiedz cytując