Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2012, 19:33
TOMEK 11 napisał(a):Wyświetl post
http://www.transfermarkt.de/de/przem...ler_78664.html

wiedziałem że Bednarz jest poku.rwiony, ale że aż tak...
Miejmy nadzieję że to ściema. Nie chce mi sie wierzyć że pozyskanie mało perspektywicznego 28 latka nie będącego gwiazdą nawet Pogoni Szczecin ma jakikolwiek sens. Przecież my nie walczymy o awans do ekstraklasy, tylko ponoć o MP.

Jest spora liczba piłkarzy z 1 i 2 ligi którzy aż się prosza o danie szansy w Ekstraklasie. Pietruszka raczej do nich nie należy. Mamy Chrapka wypożyczonego do 1 ligi, lepszego a o 8 lat młodszego.

A może to zasłona dymna, i obiektem obserwacji był np Donald Djoussé albo Mateusz Szałek? A być może zwyczajna plotka bez żadnych podstaw.

edit: Pietruszka jednak jest niezłym piłkarzem jak na warunki 1 ligowe, został nawet wybrany do 11-tki jesieni 1 ligi wg ekstraklasa.net (jako lewy obrońca) .Jednak perspektywiczny już nie jest i można domniemywać że to raczej szczyt jego umiejętności. Ale jeśli miałby być za darmo i tylko jako uzupełnienie składu, to czemu nie. Na pewno gorszy od Paljicia by nie był, a zarabialby parę razy mniej. Chociaż wtedy cięzko tu mówić o jakimkolwiek mysleniu przyszłościowym.

"Przemysław Pietruszka (Pogoń Szczecin) - Na lewej obronie zwyciężył pierwszy przedstawiciel lidera w wybranej przez Was 11 rundy. Przemysław Pietruszka to pewny punkt defensywy szczecinian. Zadomowił się na lewej obronie, chociaż miał przerwę z powodu urazu w środku rundy. Kiedy jednak wrócił, grał regularnie, pomagając w odniesieniu siedmiu zwycięstw z rzędu w spotkaniach ze swoim udziałem."

http://www.pogonszczecin.pl/aktualno...--Djousse.html
Powód: dodatkowe fakty ;)
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 13.04.2012 o godz. 08:45.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując