Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2012, 09:55
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Jak Cię ktoś wyzywa od KU.EW ? To jak się zachowasz ? Udasz, że deszcz pada i pozwolisz aby ktoś bez Twojej reakcji dalej tak dalej Cię wyzywał ? A może pójdziesz na Policje ? Albo poskarżysz się w Gazecie Wybiórczej ? Albo nie wiem co zrobisz, może poskarżysz się mamie/żonie/dziewczynie ?
Charakter możesz pokazać w dwa sposoby. Jeden całkowicie odpadał, ze względu na zasieki i ochronę, a drugi właśnie zrealizował Małecki.
Własnie to pewnie leży u podstaw naszych rożnych opinii na ten temat. Mnie generalnie nikt nie wyzywa, nawet jak się zdarzy to traktuje to jako folklor. Ciężko mi zrozumieć to co piszesz bo wyzwiska zupełnie po mnie spływają - ot mogę się zapytać dlaczego ktoś ma takie zdanie na mój temat i tyle - w sumie to z ciekawości zawsze zagajam dyskusję. Słowem - w moim przypadku to strata czasu - znam swoją wartość, a ktoś inny może mieć swoje zdanie. To coś takiego jak u Ciebie poczucie wyższości/dominacji Wisły nad Cracovia, nawet jeśli będziemy w IV lidze. Psy szczekają a karawana idzie dalej.

Nie mam nic do Małeckiego poza prośba o to aby na przyszłe mecze, w przypadku udanej prowokacji kiboli która na pewno będzie miała miejsce, zmienił repertuar na deko dowcipniejszy i ciekawszy. Wtedy będzie przynajmniej na co popatrzeć.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 12.04.2012 o godz. 10:00.
Odpowiedz cytując