Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2012, 03:45
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
No tak, tylko ze obrazac to obrazaja na calym swiecie. Pilkarze bynajmniej na calym swiecie fuckami nie odpowiadaja... Przynajmniej u tych mniej podworkowych rzadko sie to zdarza...

Nie mowie ze te buraki z Ruchy niezasluzyly. Mowie tylko ze Malecki swoimi fuckami nie dosc ze znizyl sie do ich poziomu, to jeszcze zostal przez nich "wydymany". Kto moze poniesc konsekwencje fuckow... jakis lysy no name z Chorzowa czy pilkarz ktory uczestniczy w tym meczu? Jasne ze pilkarz.
Wiec... kto to starcie "tytanow intelektu" wygral? No wlasnie...
Dodam tylko ze wygrali to starcie calkiem nieswiadomie. Niespodziewam sie po takich ludziach wielkich zdolnosci "strategicznych".

I gdyby to byl pierwszy wystepek Maleckiego to ja bym to zrozumial. Nie ze sie czepiam. Ale jako ze to nie pierwszy wystepek totez... wiem poprostu ze Maleckiemu, jak zawsze, mozgownica sie wylaczyla na moment. Czyli wiem ze Malecki nic sie nie nauczyl po ostatnich perypetiach. Nic a nic. Ile minelo od powrotu do druzyny? A juz mamy Legie i Ruch. Czesciej prowokuje (lub odpowiada na zaczepki) niz dobrze gra... Powinno byc odwrotnie.
Weż te smuty o dobrym wychowaniu, nauczkach, prowokacjach i "wydymaniach", ładnie opakuj i wsadz pod poduchę

O jednym jednak tytanie inteligencji zapomniałeś. Są na tym świecie dziedziny życia które najpierw trzeba poznać a następnie zrozumieć. Tylko wtedy można wyciągać własne wnioski i wystawiać oceny.

Dlatego oszczędz sobie tych radiowo-telewizyjnych uniesień i opinii rodem z Interii.

A czego to niby miał się Mały nauczyć po ostatnich perypetiach?
JaK pokochać legie tirówkę i zejść na szychta po meczu z niemcomi?

Dlatego w dziń derbowy proponuję ci wyłączyć dzwięk a najlepiej cały telewizor! Tylko i wyłącznie pomponik!
Odpowiedz cytując