tomek100 napisał(a):

Nie wiem, że czego nie rozumiesz w moim poście?
W Polsce i na świecie są tysiące profesorów. Myślisz, że sam tytuł daje mi monopol na prawdę? Wiesz jak w Polsce dostaje się taki tytuł? W większości przypadków na pewno nie za wiedzę... Miałem przez dłuższy czas kontakt środowiskiem naukowym w Krakowie i mógłbym Ci opowiedzieć wiele na ten temat. Zapewniam Cię, że zawsze na świecie znajdzie się kilka osób z tytułem naukowym, które podpiszą swoim nazwiskiem dowolną tezę (dla kasy, rozpoznawalności albo po prostu z głupoty).
A w ogóle jestem starszy od Ciebie - niewiele, ale zawsze - więc komentarze typu "14-latek" lub "głuptasek" sobie daruj bo równie dobrze mogę Cię nazwać podobnie lub gorzej.
|
Poziom wiedzy ogólnej jaki prezentujesz w swoich postach jest na poziomie 14 latka (Twój tekst o samochodzie i drzewie miażdży...). Co do profesorów - Arapaho Ci ładnie wymienił z nazwiska naukowców - poczytaj troszkę o nich.
Jeśli dla Ciebie bardziej wiarygodne są komentarze od badań naukowych popartych symulacjami przeprowadzonymi przez profesorów no to co ja Ci poradzę? Głuptas z Ciebie i tyle.