Wyświetl pojedynczy post
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2012, 10:28
Drozd napisał(a):Wyświetl post
To żeś chłopie błysnął argumentem. To jest Twoja odpowiedź na pytanie gdzie są fotele? Po raz kolejny wychodzisz na osła. Nic więcej.

http://autorzygazetypolskiej.salon24...ed-prokuratura

Myślisz lemingu ze jak zaczniesz bredzić coś o "braniu" to co osiągniesz?
Sorry, ale "Gazeta Polska" nie jest dla mnie żadnym autorytetem, a tym bardziej źródłem wiarygodnych informacji. Poza tym na tym samym lotnisku kilka dni wcześniej lądował Tusk - nie piszą o tym, bo nie pasuje do teorii spiskowej?

Zamiast bredzić o jakichś fotelach odpowiedz mi, dlaczego samolot wiozący NAJWAŻNIEJSZE osoby w państwie w ogóle próbował lądować w warunkach, w których żadnemu pilotowi jakiekolwiek samolotu pasażerskiego czy nawet małej awionetki nie przyszło by to nawet do głowy? TO JEST MOŻLIWE TYLKO W POLSCE.

Ryzykanctwo + totalne lekceważenie procedur bezpieczeństwa + nieprzygotowanie scenariuszy awaryjnych + stary samolot + presja czasu + niedoświadczeni piloci + absolutnie beznadziejna pogoda + beznadziejne lotnisko bez nowoczesnych systemów + chaos decyzyjny + typowy do Rosjan nieprofesjonalizm na lotnisku = KATASTROFA.

Wszystkie inne wyjaśnienia to brednie i polityka.

Swoją drogą ta tragedia dobrze wpisuje się polską tradycję - jedyną rzeczą, która nam dobrze wychodzi o wieków to piękne i widowiskowe umieranie. Od wojen i powstań poprzez Powstanie Warszawskie do Smoleńska.
Odpowiedz cytując