mitmichael napisał(a):

No to jeszcze cos o Cleberze co weszlo z Nim rozmawialo
Dlaczego odszedłeś z Wisły?
Wydarzyło się kilka spraw, o których nie chcę publicznie mówić. I nie mogę. To zostanie między mną a Basałajem.
Basałaja juz nie ma wiec moze by tak Cleber wrocił do Wisły? Ciekawe czy Bednarz o tym pomyslał bo:
A nie obawiasz się, że zamknąłeś sobie drzwi na Reymonta?
Nie, teraz pracuję dla wszystkich. Dla Wisły, Cracovii, Zagłębia, Sandecji... Dla każdego, kto postawi na moich zawodników. Chcę ściągać dobrych, tanich piłkarzy, którzy mają poukładane w głowie, żeby wszyscy na tym skorzystali. Szczególnie w przyszłości, kiedy będzie można ich sprzedać za większą kwotę plus procent od następnego transferu.
Akurat teraz beda szukani tani pilkarze, ktorzy dadza jakis poziom a nie beda wiele zarabiac. Ciekawe czy by sie na to zgodził - wrociłby do Wisły i wtedy predzej młody Cleber mogłby dostac szanse w druzynie - jezeli zainteresowany jest Nim PSV to chyba cos jednak w sobie ma.
|
Jak tak dalej pojdzie to niedługo będziemy mieli więcej skautów niz samych piłkarzy. Żeby choć jeden znalazł jednego młokosa na sezon, to bym zrozumiał sens całej tej zabawy.