archi33 napisał(a):

|
Kim Ty jestes aby mnie oceniac?W rocznice smierci mocih nliskich jestem z nimi na cmentarzu i w myslach.Dzis jest dzień zadumy,nie na wiece polityczne tępa głowo!Puszczam tv,czytam prasę i Smoleńsk,albo mama madzi. czyżby rocznica śmierci papieża była mniej ważna od smoleńska?Dla mnie nie!Jestescie chorzy czujecie wszędzie spisek,ot taka pozostałość postkomunistyczna.
|
Oceniam Cię po Twojej wypowiedzi - rozumiem, że gdyby w tej katastrofie zginęli Twoi bliscy, to w rocznicę wyłączyłbyś się i medytował mimo dwóch lat kłamstw i "nicnierobienia" ze strony rządu? Ludzie mają dosyć tego syfu i to wyrażają.
ps. pozostałość postkomunistyczna?

Czy Ty w ogóle wiesz co to postkomuna?
Szpen napisał(a):

oglądałem. to samo .......enie co po drugiej stronie - tylko inna ocena "ekspertów"
różnica jest taka, że TVN chce się spalić, a Gazetę Polską traktuje się z politowaniem.
|
Nie kolego - różnica jest taka, że strona rządowa pieprzy trzy po trzy nie opierając się na badaniach, analizach czy opiniach ekspertów a druga strona swoje tezy popiera badaniami i analizami (zaznaczając jednocześnie, że aby badania były w 100% miarodajne trzeba by mieć wrak... stronie rządowej wrak nie potrzebny - przecież badali go Rosjanie

).
Ale i tak widzę u Ciebie poprawę - o ile sobie przypominam długo broniłeś stanowiska rządu, teraz zauważasz, że gadają głupoty