Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2012, 18:14
Daja`n napisał(a):Wyświetl post
Już dawno moderatorzy powinni wywalać każdy post opieczętowany barwami Legii bo to jest jakaś zaraza na tym forum.Dla przykładu gość 0 22 ma w opisie 9 MP a każdy Wiślak zna historię tego 9 MP odebranego za korupcję w meczu z nami.I ja się pytam czy My Wiślacy chcemy tolerować takiego pajaca?Może w końcu przejrzycie na oczy z kim macie do czynienia.
Nie jesteś w stanie mnie obrazić. Zwłaszcza, że to chyba Ty popisywałeś się donosami.

Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Co do 0 22 i jego wpisie o 9 MP... Coz, akurat tu mam podobne zdanie. Kiedys czytalem jego wytlumaczenie, i twierdzie ze MP powiniene byc dla Legi bo przeciesz kazdy wtedy kupowal, a tylko Legie ukarano.
To jest mentalnie poziom dzieci z podstawowki.
Zlapane na sciaganiu podczas sprawdzianu nie pogodzi sie z 1, tylko bedzie ryczalo ze inni tez sciagaja. I co kuzwa z tego? Bylo sciaganie? Bylo. I koniec. Bylo kupowanie? Bylo. I koniec.
Widzę, że ogólnie jesteś najmądrzejszy w całej wsi i wszystko wiesz. Wiesz co ja myślę, jakich używam argumentów. Wiesz, że kogoś złapano, wiesz, że kogoś scigano, wiesz że kupowano. Pewnie znasz nazwiska, kwoty, daty, miejsca.

Pisz do prokuratury!

P.S. Na resztę durnych, durniejszych, najdurniejszych i mniej durnych zaczepek odpowiadam na pw. Nie chce mi się kolejny raz odbywać tej dyskusji i zaśmiecać tego tematu. Ostrzegam uczciwie, żeby potem znowu nie było płaczu i zgrzytania zębów.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując