Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2012, 12:10
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Wiesz, jest cos takiego jak ambicja. Jak widziales Pulp Fiction to tam jest taka fajna scena o ambicji.

W prywatnej firmie, niech robi co chce. W panstwowej to jest zwyczajne okradanie spoleczenstwa z pieniedzy. Mentalnosc Polaka jest taka ze bez zajakniecia kazdy bierze, mentalnosc Japonczyka czy chocby Amerykanina oddanego temu co robi i chcacemu osiagnac jakis cel a nie tylko "nazrec sie" nie pozwolilaby mu na taki numer. Tym zagraniem pani Wasiak pokazala ze nie jest zainteresowana losem spolki dla ktorej pracuje tylko swoim wlasnym. Gdybym byl jej szefem wywalilbym ja na zbity pysk po oblaniu takiego egzaminu na zwykla przyzwoitosc i ideologie pracy. Ale ze jej szefem jest Nowak to jemu nie tylko to pasuje ale wrecz sam to zaproponowal bo tym samym ma teraz wiernego i zaleznego od siebie wyznawce.
przecież nawet połową słowa nie broniłem takiej decyzji ale rozumiem tą babkę. Inaczej zadaj sobie pytanie co Ty byś zrobił na jej miejscu? powiedział że sorry ale ja się tam nie nadaję?

Typowy polski urzedas. Grzac dupe na tylku, za nic nie odpowiadac, brac jak najwiecej. Przykra konstatacja jest taka ze obecna wladza jest stworzona dla takich ludzi. - nie chcę nic mówić ale za każdej władzy w Polsce były takie jaja więc nie ma się teraz czemu dziwić. Pracowałem chwilę w państwówce to wiesz czego się tam najbardziej bali? aby nie wprowadzić odpowiedzialności za podejmowane decyzje przez urzędnika!! to powinno dać do myślenia.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy