Wyświetl pojedynczy post
Maska
Junior Member

Od: 04.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2012, 09:46
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Anthony09 all rights reserved

Z tego naszego składu trzeba kilku ludzi wypierdzielić!
na czerwono dziękujemy tym Panom! Na żółto do wypożyczenia, ew. mogą zostać

A oto skład na sezon 2012/2013 oczywiście na Ligę Europejską i na mistrza , bo tam się mam nadzieję znajdziemy

Dodatkowo należałoby zatrudnić jakiegoś prawoskrzydłowego, który potrafi drybling Chciałbym Kupisza ale za drogi, jakiś brazylijczyk / afrykańczyk by się przydał albo Peszko

Wszyscy oprócz braci Brożków są za darmo, Za Braci max 1mln euro Reszta free

I Skład:
Pareiko- Celeban-Głowacki, Jovanovic- Piotr Brożek (jakis LO) - Dudka, Djemba-Djemba- Małecki (Iliev/PP) - Stilic- Melikson- Paweł Brożek
hahahaha uśmiałem się. Idź pograj w FM bo widze, że poczułeś się zbytnio
już to widze jak Stilić przechodzi do Wisły z Lecha hahaha prędzej Wisła spadnie do 1 ligi. Śmiech z Ciebie.

Co do transferów to Wisła powinna się już zacząć starać o Makuszewskiego (młody zawodnik, szybki i naprawde by robił zamieszanie na skrzydle), Kupisz (też młody, szybki jak błyskawica ale żeby go ściągnąć to Wisła by musiała troche wyłożyć bo wątpie by Jaga go oddała tak łatwo za grosze), Adrian Błąd - zawodnik Zagłębia na wypożyczeniu w Zawiszy (kolejny młody zawodnik, szybki, na skrzydle by nieźle śmigał a na dodatek bramkostrzelny ma 10 bramek w 1 lidze na tą chwile) i jeszcze Piech albo Jankowski - gdyby kogoś z nich ściągnąć + tych co wymienilem na skrzydła to byśmy mieli naprawde konkretną ofensywe, znów by się bali Wisły tak jak to było za czasów Kosowskiego, Żurawia, Szymka, Kalu.
Gdyby doszedł do tego Głowacki, Paweł Brożek. Do kadry włączyć oficjalnie Uryge i stawiać na Czekaja to już jakoś ta kadra by miała nogi. Ciężko mi kogoś znaleść młodego i solidnego w obronie POLAKA.
Ostatnio edytowane przez Maska : 10.04.2012 o godz. 09:55.
Odpowiedz cytując