Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2012, 21:06
Mistal napisał(a):Wyświetl post
Do wszystkich Legionistów napinających się na tym forum, czy nie uwłacza wam fakt, że przez 30 minut tego spotkania do zdobycia pierwszej bramki to Ruch was atakował a wy się tylko broniliście, mimo, że graliście u siebie o MP, czy to przystoi mistrzowi, gra z kontry we własnej lidze, którą chce się wygrać? Dla mnie w tym meczu to Niebiescy pokazali jaja bo sie nie bali nie bronili bramki tylko zaatakowali, jakby skupiali się tylko na bronieniu skończyło by się pewnie 0:0. Wy grając u siebie nastawialiście się na kontry, wygraliście, gratulacje za to, tylko że tak jak zagrał Ruch (otwarcie) może zagra z wami jeszcze Lech, pozostałe 5 to wy będziecie musieli atakować, i jeszcze wcale nie musicie zdobyć tego mistrzostwa wystarczą 3 remisy, lub remis i porażka.

weź człowieku zamilcz i nie praw takich mądrości na publicznym forum, ja Cię proszę...Ja też jako ostatnią rzecz życze Legionistom mistrzostwa, ale zostaw sobie takie uwagi dla siebie.Nikt nie rozlicza za styl gry, tylko za punkty. Jest Ci wstyd za styl w jakim my zdobyliśmy mistrza rok temu ?

Wiem że masz ciśnienie, ale daj im się pocieszyć, w końcu następne mistrzostwo znowu za pięć - sześć lat
Ostatnio edytowane przez Krav : 09.04.2012 o godz. 21:09.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując