w każdym razie jak Pazdan nie będzie chciał jakiś w miarę przeciętnych warunków (myślę, że to co oferował mu Górnik to maksimum - oni zapewne zaoferowali mu maksymalną ofertę na jaką uważają, że zasługuje)
dlaczego Pazdan ma u nas zarabiać większe pieniądze, skoro po pierwsze nigdzie większych nie dostanie zapewne, a jak ktoś chce mu płacić większe pieniądze niż zasługuje to już inna kwestia
po co nam kolejny przepłacany rodak
niektórzy zarabiają więcej tylko dlatego, że to Wisła, marka itd. nie podoba mi się to
jak Pazdan chce nas oszukać i chce więcej pieniędzy od nas niż od innych klubów np. to dziękuję mu za grę w rodzinnym mieście
takie podbijanie kontraktów jest typowe dla pana Bednarza mam wrażenie, czego się, bardzo obawiam u tego pana
robertos w kategorii naszych gwiazd (jak na nasze warunki) to ja też zaliczam Jovanovica i Czekaja, którzy też na pewno zostaną.
Garguła na pewno kontraktu nie rozwiąże jeszcze, więc warto dokupić w miejsce Meliksona jakiegoś rozgrywającego o defensywnych walorach.
Do taktyki 442 niestety trudno znaleźć defensywnego pomocnika, który byłby jednocześnie kreatywny.
Ja jednak wolę 451. W 442 potrzeba dużo pieniędzy na napastnika i defensywnego pomocnika, w 451 potrzebujemy większej kasy tylko na ofensywnego pomocnika, a w niektórych meczach Genkov i Brożek mogliby grać razem nawet z ofensywnym pomocnikiem w 442.
Jak Brożek nie przyjdzie to w ogóle nastawiałbym się na 451 bo jak juz mówiłem jest to wykorzystania drogi Garguła, no i jak nie przyjdzie Brożek, to pozyskać bramkostrzelnego gracza to nie jest łatwa sprawa