Wyświetl pojedynczy post
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2012, 09:44
co wy gadacie. napisałem, że oglądałem Ayoze i Iriome kilka lat temu i sprawili na mnie bardzo dobre wrażenie w SEGUNDA DIVISION, a bardzo chwalony był szczególnie Iriome, bo potafił strzelić ładną bramkę kończąc akcję schodząc do środka, Ayoze może i jak Novo z Legii ale młodszy, na pewno nie irytuje jak Kirm. nie podałem byle kogo z jakiejś gry, a propozycje są realne, bo jeden jest rezerwowym w jednym z najsłabszych zespołów Primery teraz, a drugi grywa w rezerwach Villarreal wiec tez Segunda. Villarreal B tez nie spisuje sie za dobrze w Segundzie, wiec zawodnicy do wyciagniecia, a technicznie duzo lepsi niz nasi pomocnicy, moze nie licząc Nuneza, ale Nunez jakis taki taktycznie chyba niedoszkolony albo mało inteligentny

Iriome grał nawet 2 spotkania w Hiszpanskiej U20, moze grac w srodku pola jako ofensywny pomocnik.
Ayoze był kapitanem Tenerife z którym wywalczył awans do Primera, ale spadli od razu po awansie. Ayoze też potrafi strzelać bramki - 19 bramek w 162 spotkaniach dla samej Tenerife, jest szybki, ale w przeciwienstwie do Iriome jest nizszy
Ostatnio edytowane przez HEDu : 09.04.2012 o godz. 10:01.

Odpowiedz cytując