Wyświetl pojedynczy post
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2012, 09:32
A to co innego, niech przychodzi, na razie będzie grał, a potem będzie solidnym rezerwowym, albo wygryzie Wilka
gdyby Wilk robił różnicę, nie bałbym się tak sprowadzenia Pazdana, Czarek zawodzi i tylko dla jednego w podstawowej 11 widział bym miejsce na przyszłość.
Niestety ogólnie rzecz ujmując oboje to beztalencia .
W sumie ten sezon będzie przejściowy, może wyłoni się przez ten czas jakiś ligowy talent, na którego będzie można postawić, a jak nie to będziemy zmuszeni szukać gdzie indziej. Na pewno Wisła nie będzie mogła sobie na dłuższą metę pozwolić na parę Wilk Pazdan na środku pomocy. Obym się mylił

Dla mnie dobrym kandydatem do Wilka/Pazdana byłby Razack Traore. Już trochę mieszka w Polsce, a czysto piłkarskie kryteria spełnia nawet w dłuższych planach.
Nie obraziłbym się na takie właśnie 2 transfery w tym okienku. I na tym bym poprzestał w kontekście środka pomocy- chyba, że mają kogoś anonimowego na oku to byłby odkryciem sezonu. Do wyjścia z kryzysu by to zapewne wystarczyło. A można by szczególnie z Traore wiązać przyszłość nawet w kontekście pucharów. Rozwijanie tego piłkarza nie byłoby stratą czasu. A Pazdan by się przydał choćby dlatego żeby spróbować wygryźć Wilka.
Nie sądzę, żeby Pazdan przychodził tu w kontekście pewnego pierwszego składu bo takie coś to mu chyba tylko Górnik mógłby zagwarantować. U nas raczej rotacja- mam nadzieję.
3 letni kontrakt dla Pazdana i 4 letni dla Traore- to by mnie zadowoliło (uważam, że z Pazdanem nie powinniśmy podpisywać dłuższego, to nie on powinien stawiać warunki, a Traore 4 latka bo inaczej od zaraz myślałby głw. o promocji)
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 09.04.2012 o godz. 09:44.
Odpowiedz cytując